Om Samixir

samixir

Kort fakta om brand

Virksomheden, der begyndte at reparere hårde hvidevarer og små husholdningsapparater under navnet Sam Teknik i Kasımpaşa i 1982, tog sin plads i den teknologiske transformation i 1990’erne og fortsatte med at vokse. Sam Teknik, som er vokset ved at tilføre værdi til sektoren i lyset af sin viden og erfaring inden for vedligeholdelse og reparation, originale reservedelslager og levering, kunderelationer og kvalificeret arbejdsstyrke, har også mestret design af produkter og driftsstrukturen i processer gennem årene. Virksomheden, der begyndte at fremstille drikkevaremaskiner i 2010 i overensstemmelse med markedets forventninger ved at prioritere indenlandsk kvalitet og ubetinget kundetilfredshed, er i dag førende i sin sektor med Samixir-mærket.

Cirka 50 medarbejdere arbejder i den 2500 m² lukkede produktionsfacilitet i Beylikdüzü, Istanbul.

Med mere end 200 produkttyper bruges den i restauranter, konditorier, hoteller, fabrikker, restaurationsbrancher, caféer, barer osv. af forskellig størrelse i ind- og udland. Samixir, som har sin plads i virksomheder og eksporterer til mere end 60 lande, er et meget stærkt eftersalgsmærke med sin kundetilfredshedsorienterede tilgang. Det støtter sine kunder i alle vedligeholdelses-reparationer og reservedelsforsyningsprocesser med sine mere end 50 autoriserede tekniske tjenester og mange professionelle løsningspartnere.

Samixir, som nøje følger udviklingen i sektoren og sigter mod at være en af de bedste i denne sektor i verden i fremtiden med sin overlegne kvalitet og langtidsholdbare produkter, fokuserer sine investeringer på R&D og P&D for at tilbyde innovative løsninger til sine kunder gennem mere end 150 forretningspartnere.

Ved at støtte sine medarbejdere med en tilgang, der ser “menneske” som sin mest værdifulde kapital, tilbyder Samixir de nødvendige faglige og personlige træningsmuligheder for at gå mod sit mål med dem.

Stort udvalg af Samixir cateringudstyr