Prismatch-garanti

Gastro Inventar tilbyder over 30.000+ cateringudstyr af høj kvalitet med betydelige besparelser i forhold til detailhandlen. Vi forsøger at gøre det enkelt ved at tilbyde vores kunder cateringinventar af høj kvalitet fra de bedst mærker i industrien til lave priser med hurtig levering. Vi ønsker, at hver kunde skal føle sig sikker på, at de kan komme tilbage til os igen og igen og føle sig sikre på, at de fik den bedst mulige pris. Vi er så selvsikre i vores service, at vi vil bakke det op med vores 130% Prismatch Garanti.

Vores op til 130% prismatch garanti

Gastro Inventar 130% pris match garanti er enkel. Her er kravene:

Hvis du finder din nøjagtige vare, farve, mærke, producent og model, skal du blot udfylde skabelonen nedenfor med alle oplysningerne og e-maile den til os for at få varen op til 30% billigere end den pris, vi har på vores hjemmeside plus forskellen mellem den sammenlignede vare.

For at din anmodning skal være kvalificeret skal varen, som tidligere beskrevet være nøjagtig den samme som solgt og fra en dansk hjemmeside, der tilbyder fuld garanti og ikke reservedelsgaranti, da Gastro Inventar kun giver fuld garanti på alle varer. Alle godkendte indsendte krav vil få varen op til 30% billigere end den pris, vi har på vores hjemmeside plus forskellen mellem den sammenlignede vare.

Bemærk: Gastro Inventar forbeholder sig ret til at bestemme berettigelsen af vores prismatchprogram. Ved udlejning af vores produkter til en tredjepart mister man sin fulde garanti service og får I stedet en reservedelsgaranti, som er beskrevet nærmere her. Garantien gælder ikke for websteder, der tilbyder brugte varer fra fx Dba eller eBay, auktioner, mængderabatter, grossister, lagersalg eller produktionsvirksomheder. Garantien gælder heller ikke for produkter, hvor du har fået kunderabat, benyttet rabatkuponer, kreditaftaler, gratis fragt eller andre tilbudskampagner. Vilkår og betingelser for denne prismatch kan ændres uden varsel.