Om GMG

Kort fakta om brand

GMG Industrial Kitchen Equipment fortsætter på sin vej ved at følge teknologien og innovationerne tæt og blive stærkere dag for dag.

GMG Industrial Kitchen Equipment, en af Tyrkiets førende producenter af industrikøkkenudstyrsindustrien, fremstiller industrikøkkenudstyr på sin moderne fabrik i Torbalı, Izmir, med sit specialiserede personale.

GMG Industrial Kitchen Equipment eksporterer 85% af sin produktion på verdensplan, især til europæiske lande. Derudover giver den 15 % af sin produktion til andre eksporterende virksomheder på det tyrkiske marked.

GMG Industrial Kitchen Equipment R&D-afdeling har en personalestruktur, der er ekspert på sit felt, kreativ, åben for innovationer og udvikling og i stand til at producere hurtige løsninger til kundernes behov på det indenlandske og udenlandske marked. Derudover præsenterer det de nyeste produkter designet til sine kunder ved at deltage i internationale industrikøkkenmesser, der afholdes i forskellige lande i verden.

Ved at vedtage princippet om kundetilfredshed og kvalitet på alle stadier har GMG Industrial Kitchen Equipment opgraderet sine produktionsprocedurer og processer til internationalt accepterede standarder ved at opnå CE- og ISO 9001:2008 kvalitetscertifikater for at sikre dets kvalitet i alle produktionsstadier.

Stort udvalg af GMG cateringudstyr